VEA Travel - Paketa Plazhi All Inclusive ne Resorte 4 Yje dhe 5 Yje ne Ishujt e Greqise, Riviera e Malit te Zi, Antalia, Bodrum, Barcelone, Hugharda. Paketa Turistike me Guid me Avion ne Europe. Paketa Turistike me Guid me Autobuz ne Ballkan. Oferta Turistike. BIleta Avioni. Rezervime Hoteli. Paketa Individuale. Agjensi Turistike. Tur Operator! - Nje Bote Per Tu Pare...
KRISHTLINDJE 2023
579.00
PRAGË - VIENË - BUDAPEST — 5 Ditë (4 Netë) ➡ Nisje 24 Dhjetor
Do të udhëtojmë nëpër kohë në petkun e madhështisë të ish-perandorisë Austro-Hungareze... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim..
Shiko Detaje
149.00
DUBROVNIK –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ 24 Dhjetor
Paketa më e kërkuar e vjeshtës: Dubrovnik magjik në një super resort All Inclusive... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
299.00
VIENË - BUDAPEST - ZAGREB - BEOGRAD –– 5 Ditë (4 Netë) ➡ Nisje 23 Dhjetor
Elegance, Hijeshi, Klas, Lluks... ish-perandoria Austro-Hungareze nga Viena në Budapest... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
129.00
SARAJEVË (Festë me Muzikë Live) –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 24 Dhjetor
Vizitë në 4 destinacione: Sarajevë, Mostar, Medjugore, Ujvërat e Kravicës... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
129.00
SOFIE — 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 24 Dhjetor
Vizitoni Sofien me arkitekturat e saj unikale... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
155.00
ATHINË - AKROPOLI ME AUTOBUS — 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 24 Dhjetor
E keni vizituar Tempullin e Zeusit dhe Parkun arkeologjik te Akropolit... Nisje te garantuar! Ju mirepresim...
Shiko Detaje
79.00
DUBROVNIK – 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 16 Dhjetor / 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor

Paketa me e kërkuar e stinës: Dubrovnik magjik në hotel Adria... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...

Shiko Detaje
80.00
METEORA - JANINË –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
Nga tempujt e Meteoras "pëzull në qiell"... në Janinën e Ali Pashë Tepelenës... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
85.00
SELANIK - UJËVARA EDESA –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
nga ujëvara më e bukur e Greqisë... në Selanikun e modës dhe shopping... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
79.00
KOLASHIN — 2 Dite (1 Nate) ➡ Nisje 16 Dhjetor / 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
Argetohu ne pisten me te madhe te skijimit ne Malin e Zi
Shiko Detaje
55.00
BREZOVIC -- 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 16 Dhjetor / 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
Ski ne Malet e Sharrit  
Shiko Detaje
79.00
MAVROVË — 2 Ditë (1 Natë ) ➡ Nisje 16 Dhjetor / 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
Shiko Detaje
Shiko të gjitha
UDHËTIME TURISTIKE ME GUIDË ME AVION
299.00
PARIS –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 7 Dhjetor / 18 Janar / 25 Janar / 14 Shkurt / 22 Shkurt / 7 Mars / 14 Mars / 21 Mars / 30 Mars
Shiko Detaje
299.00
ROMË – VATIKAN –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 19 Janar / 14 Shkurt /16 Shkurt / 8 Mars / 15 Mars / 22 Mars / 30 Mars
Nga madhështia e Koloseut tek magjia e Mikelangelos në kishat e Vatikanit... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
579.00
PRAGË - VIENË - BUDAPEST — 5 Ditë (4 Netë) ➡ Nisje 24 Dhjetor
Do të udhëtojmë nëpër kohë në petkun e madhështisë të ish-perandorisë Austro-Hungareze... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim..
Shiko Detaje
579.00
AMSTERDAM - BRUKSEL - PARIS - ROTERDAM - HAGË — 5 Dite (4 Netë) ➡ Nisje 14 Mars / 28 Mars / 17 Prill / 1 Maj
Kryeqytetet më të bukura të Europës në Një Super Udhëtim i organizuar në detaje... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim..
Shiko Detaje
Shiko të gjitha
UDHËTIME TURISTIKE ME GUIDË ME AUTOBUZ
79.00
DUBROVNIK – 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 16 Dhjetor / 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor

Paketa me e kërkuar e stinës: Dubrovnik magjik në hotel Adria... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...

Shiko Detaje
299.00
VIENË - BUDAPEST - ZAGREB - BEOGRAD –– 5 Ditë (4 Netë) ➡ Nisje 23 Dhjetor
Elegance, Hijeshi, Klas, Lluks... ish-perandoria Austro-Hungareze nga Viena në Budapest... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
149.00
DUBROVNIK –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ 24 Dhjetor
Paketa më e kërkuar e vjeshtës: Dubrovnik magjik në një super resort All Inclusive... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
129.00
SARAJEVË (Festë me Muzikë Live) –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 24 Dhjetor
Vizitë në 4 destinacione: Sarajevë, Mostar, Medjugore, Ujvërat e Kravicës... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
129.00
SOFIE — 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 24 Dhjetor
Vizitoni Sofien me arkitekturat e saj unikale... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
155.00
ATHINË - AKROPOLI ME AUTOBUS — 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 24 Dhjetor
E keni vizituar Tempullin e Zeusit dhe Parkun arkeologjik te Akropolit... Nisje te garantuar! Ju mirepresim...
Shiko Detaje
85.00
SELANIK - UJËVARA EDESA –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
nga ujëvara më e bukur e Greqisë... në Selanikun e modës dhe shopping... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
80.00
METEORA - JANINË –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
Nga tempujt e Meteoras "pëzull në qiell"... në Janinën e Ali Pashë Tepelenës... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje
Shiko të gjitha
FUNDJAVAT E BARDHA PËR SKI
79.00
KOLASHIN — 2 Dite (1 Nate) ➡ Nisje 16 Dhjetor / 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
Argetohu ne pisten me te madhe te skijimit ne Malin e Zi
Shiko Detaje
55.00
BREZOVIC -- 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 16 Dhjetor / 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
Ski ne Malet e Sharrit  
Shiko Detaje
79.00
MAVROVË — 2 Ditë (1 Natë ) ➡ Nisje 16 Dhjetor / 23 Dhjetor / 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
Shiko Detaje
Shiko të gjitha