Destinacione

Filtro sipas çmimit

  129.00
  DUBROVNIK - BUDVA - KOTOR -- Hotel Park 4⭐ (All Inclusive) –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 24 Mars / 8, 15, 21, 29 Prill
  Dubrovnik, sherbim All Inclusive, Super Hotel Carine Park 4 yje buze detit... Kombinimi Juaj i Preferuar
  Shiko Detaje
  70.00
  DUBROVNIK –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 25 Mars / 8, 15, 22, 29 Prill
  Vizite ne Dubronikun e bukur, qytetin e vjeter madheshtor Raguza, dhe qytezen turistike bregdetare Cavtat.
  Shiko Detaje