Përse me ne?

Kompania jonë, VEA Group, është një kompani turistike me eksperiencië mbi 10 vjecare të specializuar në udhetime turistike dhe duke ofruar shërbimin tonë në:
*Paketa në grup në Ballkan dhe Eurupe në ture me autobuz dhe ture me avion të shoqëruar me guid
*Paketa individuale në Europë me avion
*Pushime me charter në destinacione All Inclusive si Tunizi, Antalya, Bodrum, Costa Brava, Barcelonë, Kretë
*Paketa plazhi me transport dhe nisje te garantuar në ishujt e Greqisë si Zakynthos, Korfuz, Lefkada
*Paketa plazhi në shërbimin All Inclusive në destinacionin eskluziv Canj (Mali Zi)

Çdo vit ne po rritemi, duke zgjeruar shërbimin tonë ku pjesë e VEA Group tani janë:
*VEA Travel Albania (Operator turistik në sektorin e outgoing)
*International Travel Albania DMC (DMC Tour Operator Inbound i Shqipërisë dhe Ballkanit)
*VEA Boat – Liqeni i Shkodrës (e vetmja kompani që ofron udhëtim me varkë private dhe grupe në liqenin e Shkodrës)
*VEA Holiday – sistemi i prenotimeve online (sistemi i rezervimit online B2B dhe B2C për hotele dhe bileta fluturimi)
*VEA Charter (një program B2B dhe B2C i dedikuar për një destinacion specifik me paketë All Inclusive në resorte me 4 yje dhe 5 yje + fluturim të dedikuar të linjës ajrore për destinacionet specifike).

Ju na zgjodhet, udhetuat me ne, dhe na besuat pushimet tuaja…
Duke na shnderruar ne nje histori suksesi.
Nje histori e cila ne cdo udhetim, se-bashku me Ju, i shkruajme nje faqe me shume…