Destinacione

Filtro sipas çmimit

  549.00
  BARCELONE - MADRID - VALENCIA — 5 Ditë (4 Netë) ➡ Nisje 27 Nëntor / 25 Dhjetor
  Vizitoni Barcelonën e Guell dhe Antonio Gaudit me Katedralen më Madheshtore në Botë: "La Sagrada Familia"
  Shiko Detaje
  499.00
  Festat në ZVICËR –– 4 Ditë (3 Netë) ➡ Nisje 26 Nëntor / 24 Dhjetor
  Të gjithë klientët tonë e thonë: "Ky është Një Udhëtim Mbreslënës, të skalitet në emocione të forta"
  Shiko Detaje
  639.00
  PARIS - AMSTERDAM - BRUKSEL - ROTERDAM - HAGË — 5 Dite (4 Netë) ➡ Nisje 9 Tetor / 27 Nëntor / 24 Dhjetor
  Kryeqytetet më të bukura të Europës në Një Super Udhëtim i organizuar në detaje
  Shiko Detaje
  299.00
  ROMË – VATIKAN –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 12 Tetor / 24 Dhjetor
  Nga madhështia e Koloseut tek magjia e Mikelangelos në kishat e Vatikanit....
  Shiko Detaje
  439.00
  ROMË – VATIKAN - FIRENCE - TOSKANA –– 4 Ditë (3 Netë) ➡ Nisje 26 Nëntor
  Nga madhështia e Koloseut tek magjia e Mikelangelos në kishat e Vatikanit.... dhe peisazhet piktoreske te Toskanës
  Shiko Detaje
  549.00
  VARSHAVE – KRAKOV – BERLIN — 5 Ditë (4 Netë) ➡ Nisje 26 Nëntor
  Tur në Europën lindore, nga Berlini në Varshavë...
  Shiko Detaje