Udhëtime

Destinacione

Filtro sipas çmimit

  139.00
  ATHINE - AKROPOLI — 3 Dite (2 Nete) ➡ Nisje 24 Nentor / 27 Nentor / 24 Dhjetor
  A keni vizituar Tempullin e Zeusit, Parkun arkeologjik te Akropolit, Muzueu Kombetar,  sheshi “Manastiraqis”, Kullen e Erërave, Harku i Hadrianit,qytetet e Patres dhe Janines? Ne kete pakete do te gjeni datat dhe ofertat qe do ju cojne drejt nje udhetimi te paharrueshem dhe magjepses.
  Shiko Detaje
  139.00
  DUBROVNIK - CAVTAT - KOTOR -- (All Inclusive) –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 29 Shtator / 6 Tetor / 13 Tetor
  Paketa me e kerkuar e stines: Dubrovnik magjik nje nje super resort All Inclusive
  Shiko Detaje
  84.00
  DUBROVNIK – CAVTAT — (All Inclusive) –– 2 Ditë (1 Netë) ➡ Nisje 30 Shtator / 7 Tetor / 14 Tetor / 21 Tetor / 28 Tetor
  Paketa me e kerkuar e stines: Dubrovnik magjik nje nje super resort All Inclusive
  Shiko Detaje
  119.00
  KORFUZ (All Inclusive) –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 29 Shtator / 6 Tetor / 13 Tetor
  Vizita turistike dhe All Inclusive... e gjen vetem ne Korfuz
  Shiko Detaje
  69.00
  MEDJUGORE - UJEVARAT E KRAVICES - MOSTAR –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 7, 21, Tetor
  Perjetoni nga afer Mrekulline e quajtur MEDJUGORE
  Shiko Detaje
  65.00
  METEORA - JANINE –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 30 Shtator / 14, 28 Tetor
  Nga tempujt e Meteoras "pezull ne ajer"... ne Janinen e Ali Pashe Tepelene...
  Shiko Detaje
  129.00
  SARAJEVE (Feste me Muzike Live) –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 13 Tetor / 24 Nentor / 27 Nentor / 24 Dhjetor
  Vizite ne 4 destinacione: Sarajeve, Mostar, Medjugore, Ujverat e Kravices.
  Shiko Detaje
  75.00
  SELANIK - UJEVARA EDESA –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 23 Shtator / 7, 21, Tetor
  nga ujevara me e bukur e Greqise... ne Selanikun e modes dhe shopping
  Shiko Detaje
  129.00
  SOFIE — 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 24 Nentor / 27 Nentor / 24 Dhjetor
  Vizitoni Sofien me arkitekturat e saj unikale
  Shiko Detaje
  119.00
  STAMBOLL — 4 Dite (3 Nete) ➡ Nisje 28 Shtator / 5, 12, Tetor / 26 Nentor
  Vizite ne Stambollin e bukur. Shopping ne Grand Bazar dhe Qendrat Tregrare Outlet. Nate Turke ne traget.
  Shiko Detaje
  279.00
  VIENE - BUDAPEST - ZAGREB - BEOGRAD –– 5 Ditë (4 Netë) ➡ Nisje 25 Nentor / 23 Dhjetor
  Elegance, Hijeshi, Klas, Lluks... ish-perandoria Austro-Hungareze nga Viena ne Budapest.
  Shiko Detaje