Destinacione

Filtro sipas çmimit

  510.00
  PLAZH NË KORFUZ - Messonghi Beach Holiday Resort 4⭐ - 7 Ditë (6 Netë) All Inclusive ➡ Nisje 5, 12, 19, 26 Qershor / 3, 10, 17, 24, 31 Korrik / 7, 14, 21, 28 Gusht
  ☺️ Akomodim ne resort Messonghi Beach ne Korfuz buze plazhit, ne sherbimin All Inclusive se bashku me transportin dhe bileten e tragetit☺️
  Shiko Detaje
  119.00
  Pranverë në KORFUZ (All Inclusive) –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 24 Mars / 8 Prill / 28 Prill
  Vizita turistike dhe All Inclusive... e gjen vetem ne Korfuz
  Shiko Detaje