SOFIE — 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 🔸 8 Mars 🔸 22 Mars 🔸 30 Mars 🔹 19 Prill 🔹 26 Prill 🔸 1 Maj 🔸 4 Maj 🔸 17 Maj 🔸 24 Maj

Spastroje
Të rritur:
ose kontakto:

VIZITOJMË
🔹Sofie
🔸Shkup
.

▶▶▶▶◀◀◀◀
KY UDHËTIM DO TË REALIZOHET NË DATAT E MËPOSHTME
👇👇👇
MUAJI MARS 2024
Nisje 8 Mars — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 145€
Nisje 22 Mars — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 145€
👇👇👇
PASHKET KATOLIKE 2024
Nisje 30 Mars — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 145€
👇👇👇
MUAJI PRIL 2024

Nisje 19 Prill  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 145€
Nisje 26 Prill  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 145€
👇👇👇
FESTAT E MAJIT 2024
Nisje 1 Maj  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 145€
Nisje 4 Maj  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 145€
👇👇👇
MUAJI MAJ 2024
Nisje 17 Maj  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 145€
⭐⭐⭐⭐
Akomodimi në Hotel 4 Yje në Sofie pranë qendrës së qytetit
Festë me Muzike DJ në mbrëmjen e ditës së dytë

PROGRAMI I DETAJUAR

DITA 1:

➤ Tirana në orën 05:00  nga sheshi piazza (mbrapa Muzeut Kombëtar)
➤ Durres në orën 04:00  nga Stacioni i Trenit
Vazhdojmë udhëtimin për në Sofie duke përshkruar territorin e Maqedonisë.
Ndalesë në qytetin e Shkupit për pushim dhe për të vizituar qytetin , qendra e Shkupit, Carshia, Sheshi Aleksandër, etj,
Pas vizitës në Shkup, vazhdimi udhëtimit për në Sofie.
Mbërritja në Sofie dhe sistemimi në hotel pranë qendrës së qytetit.
Mbrëmje e lirë.

 

DITA 2:

Mëngjesi në Hotel.
Pas mëngjesit nën shoqërinë e guidës fillojmë vizitën në Monumentet Kryesore të qytetit, nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha Shën Nedelia, Statuja Shën Sofia, Kisha Shën Petka Samardjiiska dhe Kisha Cifute Synagogue.
Për të vazhduar më pas turin tek Tregu Qendror, në pallatin Presidencial si edhe Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve dhe Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”.
Turi i Sofies së bukur vazhdon në arkitekturat e saj unikale duke vizituar Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha Shën Sofia dhe Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.
Pas përfundimit të vizitave, pasditja kohë e lirë për shoping.
Kthimi ne hotel. Mbrëmje e lirë.
Darka festive me DJ në restorantin e hotelit nga ora 19:00 deri ne orën 23:00

 

DITA 3:

Mëngjesi në Hotel.
Pas mëngjesit nisemi për në Shqipëri.
Ndalesa për pushime gjatë rrugës dhe mbërritja në Tiranë dhe Durrës në mbrëmje.

Në çmim përfshihet

1. Transporti vajtje – ardhje sipas programit me autobuz / minibuz turistik
2. Akomodimi në Hotel 4 Yje në Sofie për 2 netë pranë qendrës
3. Mëngjeset në restorantin e hotelit
4. Darka festive me DJ ditën e dytë
5. Guida (Shoqëruesi) gjatë ditëve të udhëtimit.

Në çmim nuk përfshihet

a) Drekat dhe Darka e ditës së parë
b) Hyrjet në Muze, Kala, Park Arkeologjik dhe Natyror
c) Taksa lokale 1,5 euro personi për natë (e detyrueshme dhe paguhet ne zyrë bashkë me pagesën e turit)

Shenime:

►Duhet të dini se:
👇👇👇

Nisja do të bëhet si më poshtë:
➤ TIRANË: Ora 05:00 nga sheshi piazza (mbrapa Muzeut Kombëtar)
➤ DURRËS: Ora 04:00 nga Stacioni i Trenit
——————————————————
POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT
➤ Fëmijët deri në moshën 11,99 vjeç paguajnë 119€ për akomodim me 2 persona të rritur në një dhomë
➤ Nëse fëmijët akomodohen me 1 person të rritur në një dhomë paguajnë cmimin e plotë të paketës
——————————————————
DOGANA
➤ Për kalimin e doganës ju nevojitet pashaportë me vlefshmëri minimumi 6 muaj

——————————————————
INFORMACIONE

► Akomodimi në dhomë teke (single) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person.
► Nëse krevati nuk do të jetë dopio, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar.
► Nëse shtrati për personin e tretë/katërt nuk do jetë standart, atëherë do jetë sofa bed (shtrat i shtuar në dhomë).
► Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, skadenca e mjetit identifikues, etj.
► Nëse nuk i keni mbushur 18 vjeç dhe udhëton pa praninë e njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar në gjuhën angleze.
► Ekziston mundësia që disa nga përmbajtjet e hotelit/udhëtimit të mos jenë aktualisht në funksion për shkak të rrethanave objektive, të cilat operatori nuk mund të ndikojë.
► Cmimet dhe disponueshmëria e muzeumeve, ekksursioneve dhe cdo aktivitet tjetër lokal mund të ndryshojnë dhe janë përgjegjësi e vetë Operatorëve Lokale që mundësojnë këto shitje.
Për cdo ndryshim në lidhje me këto aktivitete, klienti lajmërohet përpara kryerjes së shërbimit.
——————————————————

Të sugjeruara
ALBEROBELLO - POLIGNANO A MARE –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 🔸 6 Mars 🔹 13 Mars 🔸20 Mars 🔹27 Mars
Shiko Detaje
VIENË –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 🔸 3 Prill 🔸 10 Prill 🔸 17 Prill 🔸 24 Prill 🔹 1 Maj 🔹 8 Maj 🔹 15 Maj 🔹 22 Maj 🔹29 Maj
Shiko Detaje
BUDAPEST –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 🔸 3 Prill 🔸10 Prill 🔸 17 Prill 🔸 24 Prill 🔹 1 Maj 🔹 8 Maj 🔹 15 Maj 🔹22 Maj 🔹 29 Maj
Shiko Detaje
AMSTERDAM – ROTERDAM – HAGË – GIETHORN -- ZAANSE SCHAN — 4 Dite (3 Netë) ➡ Nisje 21 Mars
Shiko Detaje
PRAGË — 4 Ditë (3 Netë) ➡ Nisje 15 Mars
Shiko Detaje
SHKUP – OHËR - STRUGË – PRIZREN –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 24 Dhjetor / 25 Dhjetor
Tur në Ballkanin tonë të bukur... Nisje të konfirmuar! Ju mirëpresim...
Shiko Detaje