BEOGRAD — 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 🔹26 Prill 🔸1 Maj 🔸4 Maj 🔸17 Maj 🔸24 Maj

Spastroje
Të rritur:
Fëmije (2-12 vjec):
ose kontakto:

VIZITOJME
🔹Beograd
🔸Lundrim ne Danub
.

▶▶▶▶◀◀◀◀
KY UDHETIM DO TE REALIZOHET NE DATAT E MEPOSHTME
👇👇👇
MUAJI PRIL 2024

Nisje 26 Prill  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 125€
👇👇👇
FESTAT E MAJIT 2024
Nisje 1 Maj  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 125€
Nisje 4 Maj  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 125€
👇👇👇
MUAJI MAJ 2024
Nisje 17 Maj  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 125€
⭐⭐⭐⭐
Akomodimi në Hotel 4 Yje në Beograd

PROGRAMI I DETAJUAR

DITA 1: Shkup – Beograd

➤ Tirana në orën 04:30  nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombetar)
➤ Durreë në orën 03:30  nga pallati sportit
Vazhdojmë udhëtimin për në shtetin e Serbisë duke përshkuar shtetin e Kosovës dhe drejtuar drejt Shkupit.
Ndalesë dhe vizitë në Shkup për të vizituar kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut.
Vizitë e Shkupit në shoqërinë e guidës duke filluar nga Sheshi i shatrevaneve “Aleksander i Madh”, ura e Artistëve, ura e Civilizimit, Blloku i Muzeve, Carshia e vjeter, shtëpinë e Nënë Terezës.
Pas vizitës së Shkupit, udhëtojmë drejt Beogradit dhe sistemi në hotel.
Kohë e lirë për shfrytëzimin e qendrës spa së hotelit si pishina e mbyllur dhe sauna

 

DITA 2: Beograd

Mëngjesi në Hotel.
Pas mëngjesit  vazhdojmë vizitat në qytetin e Beogradin duke filluar me Bashkinë e qytetit, ura Branko edhe ura e re e qytetit Ada, lagjet diplomatike si Senjak edhe Dedinje, Parku Kalemegdan ku gjenden rrënojat romake të qytetit antik, Statuja e Fitores, Rruga kryesore tregtare e Beogradit Kneza Mihaila.
Do të shkojmë më pas në Novi Beograd për të vizituar parkun e Miqësisë, USCE, zyrat e Komitetit Qëndror të partisë Komuniste edhe “Bllokun” e Novi Beograd.
Më pas shëtitje me anije në Danub për 60 minuta duke vitiuar qytetin e Beogradit nga nje këndvështrim tjetër (opsionale 10-15 euro)
Pas vizitës në Danub, kohë e lirë për shopping.
Kthimi në hotel pasdite.
**
Realizimi i shëtitjes me anjie në Danub është në varësi të kushteve atmosferike

 

DITA 3: Beograd

Mëngjesi në Hotel.
Pas mëngjesit nisemi për në Shqiperi duke kaluar nga dogana e Merdares dhe duke pershkruar teritorin e Kosovës.
Opsionale ndalesë në Prizren për pushim dhe vizitë e qytetit
Ndalesa për pushime gjatë rrugës dhe mbërritja ne Tirane dhe Durres në mbrëmje.

.

 

Në çmim përfshihet

1. Transporti vajtje – ardhje sipas programit me autobuz / minibuz turistik
2. Akomodimi në hotel 4 Yje në Beograd për 2 netë
3. Mëngjeset në hotel
4. Guida (Shoqëruesi) gjatë udhëtimit

.

Në çmim nuk përfshihet

a) Drekat dhe Darkat e secilës ditë
b) Hyrjet në monumente, muzeume, parqe
c) Lundrimi ne Danub 10€ – 15€ personi
d) Taksa Turistike 1,5 euro personi per nate e cila paguhet ne recepsionin e hotelit

.

Shenime:

►Duhet të dini se:
👇👇👇

Nisja do të bëhet si më poshtë:
➤ TIRANË: Ora 04:30 nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombëtar)
➤ DURRËS: Ora 03:30 nga pallati sportit
——————————————————
POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT
➤ Fëmijët deri në moshën 11.99 vjeç për akomodim me 2 të rritur në dhomë paguajnë €30 më pak nga cmimi i afishuar
——————————————————
DOGANA
➤ Për kalimin e doganës ju nevojitet pashaportë ose kartë identiteti me vlefshmëri minimumi 3 muaj

——————————————————
INFORMACIONE
► Akomodimi në dhomë teke (single) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person.
► Nëse krevati nuk do të jetë dopio, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar.
► Nëse shtrati për personin e tretë/katërt nuk do jetë standart, atëherë do jetë sofa bed (shtrat i shtuar në dhomë).
► Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, skadenca e mjetit identifikues, etj.
► Nëse nuk i keni mbushur 18 vjeç dhe udhëton pa praninë e njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar në gjuhën angleze.
► Ekziston mundësia që disa nga përmbajtjet e hotelit/udhëtimit të mos jenë aktualisht në funksion për shkak të rrethanave objektive, të cilat operatori nuk mund të ndikojë.
► Cmimet dhe disponueshmëria e muzeumeve, ekksursioneve dhe cdo aktivitet tjetër lokal mund të ndryshojnë dhe janë përgjegjësi e vetë Operatorëve Lokale që mundësojnë këto shitje.
Për cdo ndryshim në lidhje me këto aktivitete, klienti lajmërohet përpara kryerjes së shërbimit.
——————————————————

 

Të sugjeruara
NAPOLI - KAPRI - AMALFI –– 4 Ditë (3 Netë) ➡ Nisje 🔸 26 Prill 🔹3 Maj 🔹10 Maj 🔹17 Maj 🔹24 Maj
Shiko Detaje
PARIS –– 4 Ditë (3 Netë) ➡ Nisje 🔸 26 Prill 🔹8 Maj 🔹16 Maj
Shiko Detaje
DUBROVNIK – 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 🔸 30 Mars
Shiko Detaje
STOCKHOLM - Ishujt e Arkipelargut Suedez –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 🔹 5 Maj 🔹 19 Maj 🔹 26 Maj
Shiko Detaje
TOSKANA - FIRENZE - BOLOGNA - PIZA – 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 🔹19 Prill 🔹26 Prill 🔸1 Maj 🔸4 Maj 🔸10 Maj 🔸17 Maj
Shiko Detaje
ALBEROBELLO - MATERA - ALTAMURA - POLIGNANO A MARE - BARI –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje🔹19 Prill 🔹26 Prill 🔸3 Maj 🔹4 Maj 🔸10 Maj 🔸17 Maj
Shiko Detaje