SOFIE — 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje🔹 26 Prill 🔸 1 Maj 🔸 4 Maj 🔸 17 Maj 🔸 24 Maj

Spastroje
Të rritur:
ose kontakto:

VIZITOJMË
🔹Sofie
🔸Shkup
.

▶▶▶▶◀◀◀◀
KY UDHËTIM DO TË REALIZOHET NË DATAT E MËPOSHTME

👇👇👇

MUAJI PRIL 2024

Nisje 26 Prill  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 125€

👇👇👇
FESTAT E MAJIT 2024
Nisje 1 Maj  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 125€
Nisje 4 Maj  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 125€
👇👇👇
MUAJI MAJ 2024
Nisje 17 Maj  — 3 Ditë (2 Netë) — Cmimi 125€
⭐⭐⭐⭐
Akomodimi në Hotel 4 Yje në Sofie pranë qendrës së qytetit

PROGRAMI I DETAJUAR

DITA 1:

➤ Tirana në orën 05:00  nga sheshi piazza (mbrapa Muzeut Kombëtar)
➤ Durres në orën 04:00  nga Stacioni i Trenit
Vazhdojmë udhëtimin për në Sofie duke përshkruar territorin e Maqedonisë.
Ndalesë në qytetin e Shkupit për pushim dhe për të vizituar qytetin , qendra e Shkupit, Carshia, Sheshi Aleksandër, etj,
Pas vizitës në Shkup, vazhdimi udhëtimit për në Sofie.
Mbërritja në Sofie dhe sistemimi në hotel pranë qendrës së qytetit.
Mbrëmje e lirë.

 

DITA 2:

Mëngjesi në Hotel.
Pas mëngjesit nën shoqërinë e guidës fillojmë vizitën në Monumentet Kryesore të qytetit, nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha Shën Nedelia, Statuja Shën Sofia, Kisha Shën Petka Samardjiiska dhe Kisha Cifute Synagogue.
Për të vazhduar më pas turin tek Tregu Qendror, në pallatin Presidencial si edhe Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve dhe Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”.
Turi i Sofies së bukur vazhdon në arkitekturat e saj unikale duke vizituar Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha Shën Sofia dhe Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.
Pas përfundimit të vizitave, pasditja kohë e lirë për shoping.
Kthimi ne hotel. Mbrëmje e lirë.

 

DITA 3:

Mëngjesi në Hotel.
Pas mëngjesit nisemi për në Shqipëri.
Ndalesa për pushime gjatë rrugës dhe mbërritja në Tiranë dhe Durrës në mbrëmje.

Në çmim përfshihet

1. Transporti vajtje – ardhje sipas programit me autobuz / minibuz turistik
2. Akomodimi në Hotel 4 Yje në Sofie për 2 netë pranë qendrës
3. Mëngjeset në restorantin e hotelit
4. Guida (Shoqëruesi) gjatë ditëve të udhëtimit.

Në çmim nuk përfshihet

a) Drekat dhe Darkat e secilës ditë
b) Hyrjet në Muze, Kala, Park Arkeologjik dhe Natyror
c) Taksa lokale 1,5 euro personi për natë (e detyrueshme dhe paguhet ne zyrë bashkë me pagesën e turit)

Shenime:

►Duhet të dini se:
👇👇👇

Nisja do të bëhet si më poshtë:
➤ TIRANË: Ora 05:00 nga sheshi piazza (mbrapa Muzeut Kombëtar)
➤ DURRËS: Ora 04:00 nga Stacioni i Trenit
——————————————————
POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT
➤ Fëmijët deri në moshën 11.99 vjeç për akomodim me 2 të rritur në dhomë paguajnë €30 më pak nga cmimi i afishuar
➤ Nëse fëmijët akomodohen me 1 person të rritur në një dhomë paguajnë cmimin e plotë të paketës
——————————————————
DOGANA
➤ Për kalimin e doganës ju nevojitet pashaportë me vlefshmëri minimumi 6 muaj

——————————————————
INFORMACIONE

► Akomodimi në dhomë teke (single) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person.
► Nëse krevati nuk do të jetë dopio, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar.
► Nëse shtrati për personin e tretë/katërt nuk do jetë standart, atëherë do jetë sofa bed (shtrat i shtuar në dhomë).
► Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, skadenca e mjetit identifikues, etj.
► Nëse nuk i keni mbushur 18 vjeç dhe udhëton pa praninë e njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar në gjuhën angleze.
► Ekziston mundësia që disa nga përmbajtjet e hotelit/udhëtimit të mos jenë aktualisht në funksion për shkak të rrethanave objektive, të cilat operatori nuk mund të ndikojë.
► Cmimet dhe disponueshmëria e muzeumeve, ekksursioneve dhe cdo aktivitet tjetër lokal mund të ndryshojnë dhe janë përgjegjësi e vetë Operatorëve Lokale që mundësojnë këto shitje.
Për cdo ndryshim në lidhje me këto aktivitete, klienti lajmërohet përpara kryerjes së shërbimit.
——————————————————

Të sugjeruara
NAPOLI - KAPRI - AMALFI –– 4 Ditë (3 Netë) ➡ Nisje 🔸 26 Prill 🔹3 Maj 🔹10 Maj 🔹17 Maj 🔹24 Maj
Shiko Detaje
PARIS –– 4 Ditë (3 Netë) ➡ Nisje 🔸 26 Prill 🔹8 Maj 🔹16 Maj
Shiko Detaje
DUBROVNIK – 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 🔸 30 Mars
Shiko Detaje
STOCKHOLM - Ishujt e Arkipelargut Suedez –– 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 🔹 5 Maj 🔹 19 Maj 🔹 26 Maj
Shiko Detaje
TOSKANA - FIRENZE - BOLOGNA - PIZA – 3 Ditë (2 Netë) ➡ Nisje 🔹19 Prill 🔹26 Prill 🔸1 Maj 🔸4 Maj 🔸10 Maj 🔸17 Maj
Shiko Detaje
ALBEROBELLO - MATERA - ALTAMURA - POLIGNANO A MARE - BARI –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje🔹19 Prill 🔹26 Prill 🔸3 Maj 🔹4 Maj 🔸10 Maj 🔸17 Maj
Shiko Detaje