Destinacione

Filtro sipas çmimit

  49.00
  BREZOVIC - PRIZREN — 2 Dite (1 Nate) ➡ Nisje 18 Shkurt
  Argetohu ne pisten me te madhe te skijimit ne Kosove
  Shiko Detaje
  70.00
  DUBROVNIK –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 25 Mars / 8, 15, 22, 29 Prill
  Vizite ne Dubronikun e bukur, qytetin e vjeter madheshtor Raguza, dhe qytezen turistike bregdetare Cavtat.
  Shiko Detaje
  65.00
  MEDJUGORE - UJEVARAT E KRAVICES - MOSTAR –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 25 Mars / 8, 15, 22, 29, Prill
  Perjetoni nga afer Mrekulline e quajtur MEDJUGORE
  Shiko Detaje
  65.00
  METEORA - JANINE –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 25 Mars / 8, 15, 22, 29, Prill
  Nga tempujt e Meteoras "pezull ne ajer"... ne Janinen e Ali Pashe Tepelene...
  Shiko Detaje
  75.00
  SELANIK - UJEVARA EDESA –– 2 Ditë (1 Natë) ➡ Nisje 25 Mars / 8, 15, 22, 29, Prill
  nga ujevara me e bukur e Greqise... ne Selanikun e modes dhe shopping
  Shiko Detaje