Destinacione

Filtro sipas çmimit

  155.00
  KRKA - SPLIT - ZADAR - DUBROVNIK –– 3 Ditë (2 Netë) ➡Nise 27 Nëntor
  Për Festat vizito: Parku Natyror më Madhështor në Kroaci
  Shiko Detaje
  129.00
  STAMBOLL - SELANIK ME AUTOBUS— 4 Ditë (3 Netë) ➡Nisje 26 Nëntor
  Vizitë në Stambollin e bukur. Shopping në Grand Bazar dhe Qendrat Tregrare Outlet. Nata Turke në traget me muzikë, valltarë dhe menu të bollshme... Nisje të garantuar! Ju mirëpresim...
  Shiko Detaje