Destinacione

Filtro sipas çmimit

    299.00
    PLAZH NË LEFKADA – Hotel Red Tower 4⭐/ Hotel Lefkas 4⭐ – 6 Ditë (5 Netë) ➡ Nisje 13, 20, 27 Qershor / 4, 11, 16, 21, 26 Korrik / 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 Gusht

    Akomodimi në hotelet më cilësor të Lefkadës dhe argëtim në plazhet më të bukura si Porto Kasiki, Kathizma, Agio Nikita, Meganisi, Skorpios...

    Shiko Detaje