Udhëtime

Destinacione

Filtro sipas çmimit

    139.00
    ATHINE - AKROPOLI — 3 Dite (2 Nete) ➡ Nisje 24 Nentor / 27 Nentor / 24 Dhjetor
    A keni vizituar Tempullin e Zeusit, Parkun arkeologjik te Akropolit, Muzueu Kombetar,  sheshi “Manastiraqis”, Kullen e Erërave, Harku i Hadrianit,qytetet e Patres dhe Janines? Ne kete pakete do te gjeni datat dhe ofertat qe do ju cojne drejt nje udhetimi te paharrueshem dhe magjepses.
    Shiko Detaje